LOGOPNG

Keepersscouting

Ontdek de kunst van keepersscouting

In onze opleiding keepersscouting verkent u de specifieke vaardigheden en kennis die nodig zijn om talentvolle doelmannen te identificeren en te evalueren. Gedurende de opleiding krijgen deelnemers een grondige analyse van de technische, tactische en mentale aspecten die van cruciaal belang zijn voor de positie van de doelman.

We behandelen diverse scoutingmethoden en –technieken die worden gebruikt om keeperspotentieel te herkennen en leren u spelersprestaties en -gedrag op het veld te interpreteren. Onze ervaren instructeurs, onder leiding van Jordy Mottart, delen hun uitvoerige kennis en praktische ervaring in de wereld van keepersscouting. Met een focus op hands-onleren en interactieve sessies geven we deelnemers de mogelijkheid om hun scoutingvaardigheden te ontwikkelen en te verfijnen.

Of u nu een beginnende keeperstrainer bent die zijn kennis wil bijschaven of een doorgewinterde voetbalscout bent die op zoek is naar nieuwe inzichten, onze opleiding keepersscouting is een waardevolle kans om uw expertise te vergroten en uw carrière naar een hoger niveau te tillen. 

Schrijf u vandaag nog in voor de open opleiding keepersscouting en ontdek hoe u uw passie voor voetbal naar een boeiende carrière als keepersscout kan omzetten!

Prijs: € 90,00 (exclusief 21 % btw)

Datum: zondag 22 september 2024, van 09.00 uur tot 12.30 uur

Locatie: Carbon Hotel Genk | Europalaan 38, 3600 Genk