LOGOPNG

Uniek masterclasstraject bij JM Scouting Academy

Ons unieke masterclasstraject bestaat uit individuele opleidingstrajecten, speciaal ontworpen voor voetbalscouts die naar uitmuntendheid streven. Elk traject wordt volledig op maat geschreven, afgestemd op de persoonlijke behoeften, ambities en verwachtingen van de cursist.

Vanaf het allereerste verkennende gesprek streven we ernaar een diepgaand inzicht in uw doelstellingen en ambities te verkrijgen. Op basis daarvan stellen we een gepersonaliseerd opleidingsplan op dat de kern weerspiegelt van wat u wil bereiken als voetbalscout.

Ons unieke masterclasstraject biedt een breed scala aan specialisaties in het scoutingvak. Of u nu geïnteresseerd bent in spelers-, keepers-, data– of wedstrijdscouting, wij stemmen het opleidingstraject op uw interesses af.

Uniek masterclasstraject

scouting academy

Uw potentieel als voetbalscout ten volle benut

Kenmerkend aan onze trajecten is dat ze geheel worden georganiseerd en gegeven door Jordy Mottart zelf. Met zijn uitgebreide ervaring als voetbalscout op het hoogste niveau en met zijn passie voor het vak garandeert hij u een hoogwaardige en persoonlijke leerervaring.

JM Scouting Academy helpt u uw hele potentieel als voetbalscout te bereiken. Met ons unieke masterclasstraject geven we u de perfecte kans om uw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. U zal uw carrière als voetbalscout kunnen laten bloeien. We kijken ernaar uit om samen met u op reis te gaan en uw ambitie waar te maken!

Interesse? Vraag dan een offerte aan voor deze specifieke opleiding.